Cornelis Verkuil

Commercieel Directeur & Eigenaar

Het Kan Beter Online is een mooi bedrijf met jonge en ervaren professionals. Wij werken met de laatste technologieën om onze klanten te voorzien van een custom made website of webshop.

Ook op het gebied van vindbaarheid, SEO en Social media en marketing bieden wij onze services aan. Een full service website is wat wij onze klant willen aanbieden.

Ik zelf ben ik altijd op zoek naar relaties die een langdurige samenwerking aan willen gaan. Het samen optrekken en zorgen voor een mutual benefit online is mijn doel. Het continu innoveren en structuren van onze werkprocessen om een kwalitatief hoogwaardig product in de markt te zetten. Daarom bieden wij een Full Service omgeving aan zodat wij de klant helemaal ontzorgen.

Ook op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen dragen wij graag ons steentje bij. Wij werken met een selectieve groep stagiaires en BBL-ers. Daarnaast bieden wij professionals die uit een Wajong omgeving komen een kans om zich bij ons te ontwikkelen.

Het samenwerken en het creëren van kansen om persoonlijke groei te bieden is als manager en als mens fantastisch om te doen.