WEBSITES EN WEBSHOPS

Responsive Website

Vandaag de dag komt u niet meer weg met een simpele pagina voor een website. Uw website dient een een responsive website te zijn; of het nou enkel als visitekaartje dient, of een volledige webshop betreft; zowel op de PC, op een tablet en op de smartphone moet uw responsive website goed te bekijken zijn. Alleen een responsive website past zich namelijk aan aan de beeldscherm grootte van uw bezoeker.


Dit is niet slechts een kwestie van smaak of gebruikersgemak; Vanwege de opkomst van mobiele apparaten plaatst Google sinds begin 2016 geen websites meer in de zoekmachine die niet responsive zijn!

Daarom kunt u bij het Kan Beter Online terecht voor een mooie, moderne, betaalbare responsive website of webshop.

WANNEER WIJ UW WEBSITE VERZORGEN, KRIJGT U EEN VOLLEDIGE WEBSITE MET:

 • Full Service Ontzorg-Pakket

  Alle features inbegrepen in ons Full Service Ontzorg-Pakket

 • Moderne vormgeving

  Een moderne vormgeving met uw logo en bedrijfskleuren

 • Responsive Design

  Volledig Responsive Design, waardoor de website schaalt naar schermgrootte van het apparaat waarop uw website bekeken wordt, zoals tablets of telefoons

 • Heldere menustructuur

  Een heldere menustructuur, die makkelijk door Google geïndexeerd kan worden

 • Gebruiksvriendelijk

  Een gebruiksvriendelijk WordPress CMS, waarmee u zelf heel gemakkelijk pagina’s en inhoud kunt beheren

 • Design en functionaliteit

  Vele opties en mogelijkheden op het gebied van design en functionaliteit

 • Portfolio pagina’s

  Gebruik van portfolio pagina’s waar u uw projecten of diensten mooi kunt presenteren

 • Social Media

  Mogelijk integratie van Social Media

 • Contactformulieren

  Contactpagina met contactformulieren en Google Maps kaartje

 • Webshop

  Mogelijkheid tot het opzetten van een webshop

Betaalbare websites

Bekijk hier onze portfolio van responsive websites met een custom design die wij voor een aantrekkelijke prijs voor u bouwen; dit kan bijvoorbeeld ook volledig in uw eigen huisstijl! Alle wensen worden vooraf met u besproken. Vooraf geven wij een duidelijke prijs en doorlooptijd die u kan verwachten voor de bouw van uw nieuwe website. Neem eens een kijkje in onze portfolio om te zien wat wij voor u kunnen maken. Zit uw smaak of wens hier niet tussen neem contact op voor meer voorbeelden. Wij hebben honderden websites gemaakt.

Voor dat u een nieuwe site gaat aanschaffen is het verstandig u zich eerst goed te oriënteren. Wat zijn nu eigenlijk de voornaamste redenen waarom u een nieuwe website aanschaft en welke doelen wilt u hiermee bereiken. Op onze website kunt u allerlei informatie vinden over waar uw website aan moet voldoen maar ook tips waar u op moet letten bij het aanschaffen van uw nieuwe website. Een goede partner die u begrijpt en uw wensen in een nieuwe website voor u kan realiseren. Een klik met de partij en de websitebouwer is belangrijk en werkt tegelijkertijd erg fijn.

Professionele webshops

Bekijk hier een greep uit de webshops die wij hebben opgeleverd; allemaal volgens de modernste maatstaven en met SSL certificaat voor optimaal veilig online betalen. Uw klant ziet u steeds vaker eerst online voordat u fysiek tot een afspraak komt. Uw eerste indruk online is hierdoor zeker zo belangrijk geworden. Onze designers houden hier rekening mee en zorgen voor een uiterst professionele indruk bij een bezoek aan uw website.

Neem even een kijkje op bijvoorbeeld www.frankwatching.com hier vind je alle tips en en nieuwste trends over websites, webshops en hoe je om moet gaan met alle veranderingen die zo snel gaan dat je ze bijna niet meer bij kunt houden. Wij proberen altijd samen tot het beste resultaat te komen en rekening te houden met al je wensen. Ook een mooi voorbeeld om eens te bekijken is http://www.ocho8.nl een super trendy webshop met de nieuwste technieken en uitstraling.

Bent u geïnteresseerd in een website of webshop?