Webshop Service • Binnen 1 week online

Vanaf €325,- eenmalig en €89,- per maand

Online uw diensten of producten leveren… het is al weer een tijdje de norm. Toch zitten er nog veel ondernemers zonder webshop. Wilt u toch de stap zetten, maar hier niet al teveel tijd in moeten steken? Wij bieden de WEBSHOP service; een simpele, efficiënte en doeltreffende webshop binnen 1 week voor u, klaar voor gebruik.

Bent u klaar om toetrede te doen in het digitale tijdperk? Krijgt u te horen dat u klanten misloopt omdat zij niet online bij u kunnen bestellen? Dan is een webshop echt iets voor u! Binnen 1 week bent u online met al uw producten, inclusief een ingerichte online betaalomgeving voor het grootste gemak– voor zowel u, als voor uw klant!

AL UW PRODUCTEN OVERZICHTELIJK ONLINE

Nadat we je contactgegevens, logo. domeinnaam-, Mollie- en productgegevens hebben ontvangen rekenen wij een levertijd van 1 week. Daarna gaat het met een noodvaart! We maken je pagina, vullen je adresgegevens in en stellen de betaalmodule in zodat op jouw nieuwe webshop meteen veilig kan worden afgerekend.

Kosten online-shop

Voor het opmaken en lanceren van de webshop rekenen wij eenmalig €325,- exclusief BTW. Daarnaast betaal je € 89,- per maand voor het service en licentieabonnement. Hierin zit onder andere de hosting, SSL certificaat, domeinnaam beheer en telefonische ondersteuning inbegrepen.
Webshop service Flevoland

Snel jouw diensten / producten online verkrijgbaar maken

Krijg je het de komende tijd druk vanwege een goed lopende campagne, meer Social Media activiteit, of wat voor andere reden dan ook? Vang die drukte op door online jouw producten en/of diensten beschikbaar te stellen met een eigen Webshop. Bij HetKanBeterOnline ben je snel en efficiënt klaar om jouw bedrijf met online verkoop uit te breiden!

De Webshop Service bestaat uit:

  • Een professionele domeinnaam
  • Een professioneel email-adres
  • Representatieve afbeeldingen
  • Uw logo en huisstijl op de voorpagina
  • Alle producten online bestelbaar*
  • Handmatig of Automatisch voorraadbeheer
  • Contactinformatie
  • Binnen 1 week online 

*aantal producten binnen fair use, zeer grote aantallen in overleg

Vraag hier uw eigen Webshop aan


Extra Informatie:

Geen producten online verkopen, maar wel meteen online aandacht voor uw product, project of bedrijf?

Onze SPOED WEBSITE service is dan een goede optie!

Het Kan Beter Online kan dit voor u in orde maken. Hoe?

Op basis van onze kennis en ervaring en úw wensen. Beleef het zelf en vraag nu uw eigen Webshop aan!

Webshop Online