Vrijblijvende demo

Gratis demo website? Met een demo website krijgt u een goed beeld van de look & feel van uw nieuwe website!

Internet is niet meer weg te denken uit ons leven. De kwaliteit van uw eigen website wordt ook steeds belangrijker, het is tenslotte uw online visitekaartje. Wij verzorgen graag voor u een gratis demo website. Professioneel, goed functionerend, en helemaal in uw eigen huisstijl, om zo een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden. Zo kunt u het eerst proberen voordat u het koopt!

Met een gratis Demo Website weet u meteen wat er te koop is. U kunt in alle rust de gratis demo website bekijken; of een afspraak in te plannen met het team van HetKanBeterOnline om uitleg te krijgen over de verschillende functies binnen de website, en wat er nog meer allemaal mogelijk is. En natuurlijk; het aanvragen van een gratis demo website verplicht u verder tot niets!

Lees verder voor een kleine greep uit de verschillende mogelijkheden en onderdelen van uw nieuwe website en vraag die gratis demo website aan! Op onze website staan allerlei tips en interessante blogs en nieuwsberichten die u kunnen helpen een beeld te krijgen bij het samenstellen, keuzes maken en de stap te nemen naar een nieuwe website. Lees ons berichtje eens over websites voor het MKB en wordt wijzer in het dolhof wat heet.

Hoe kan u het snelst en het best een nieuwe website kopen? Maak een afspraak met een van onze accountmanagers of vraag eerst een demo website aan. Onze accountmanager komt bij u langs of u bezoekt ons kantoor in Lelystad. Samen lopen we eerst uw website door en kijken naar uw huisstijl en het huidige design van uw website. Samen bepalen we wat u daar graag anders aan zou willen zien en adviseren wij u aan de hand van uw wensen wat qua design goed bij uw branche, diensten en producten goed zou passen.

Vervolgens nemen we alle technische aspecten van de website door. Belangrijk onderdeel is de Seo van de website. Welke content kan er voor zorgen dat u goed gevonden kan worden en waar moeten we deze terug laten komen. Ook het hosten en beheren van uw website nemen we door en kijken wat het beste bij u past.

Als wij dit allemaal rustig met u door hebben gesproken en u wegwijs maken wat er allemaal voor u relevant is en hoe een goede website nu eigenlijk in elkaar steekt geven wij een indicatie van de bijbehorende prijs. U kunt bij ons een website afnemen door de website volledig in een keer te betalen maar wij hebben ook interessante abonnement die prijstechnisch erg goed kunnen passen bij uw onderneming.  De Full Service abonnementen zijn niet alleen voordelig maar nemen ook nog eens al het werk uit handen zo dat u lekker kunt ondernemen en wij al het werk voor u doen.

 

 

gratis demo website

nieuwe website kopen

Hoe ziet een demowebsite eruit?

 • Moderne vormgeving

  Een moderne vormgeving met uw logo en bedrijfskleuren

 • Responsive Design

  Volledig Responsive Design, waardoor de website schaalt naar schermgrootte van het apparaat waarop uw website bekeken wordt, zoals tablets of telefoons

 • Heldere menustructuur

  Een heldere menustructuur, die makkelijk door Google geïndexeerd kan worden

 • Gebruiksvriendelijk

  Een gebruiksvriendelijk WordPress CMS, waarmee u zelf heel gemakkelijk pagina’s en inhoud kunt beheren

 • Contactformulieren

  Contactpagina met contactformulieren en Google Maps kaartje

Vul hier uw gegevens in om een gratis demo website aan te vragen


Het Kan Beter Online kan dit voor u in orde maken. Hoe?

Op basis van onze kennis en ervaring en úw wensen. Beleef het zelf en vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een demo aan.

Demo Website Aanvragen