WordPress en Magento webshops

HetKanBeterOnline biedt meerdere opties als het om e-commerce gaat. Afhankelijk van uw wensen en situatie bieden we u een open-source WordPress of Magento e-commerce platform aan. Met een open-source systeem zit u nooit vast aan langlopende contracten maar kunt u kiezen om zaken in eigen beheer te nemen of onder te brengen bij een andere derde partij.

WordPress webshop (WOOcommerce)

WordPress is oorspronkelijk ontstaan als eenvoudig CMS (Content Managing Systeem) om een weblog mee bij te houden maar heeft zich de afgelopen jaren razendsnel doorontwikkeld tot één van de meest gebruikte CMS systemen voor het opzetten en beheren van websites. Het voordeel van de populariteit van WordPress is dat het in de basis een gratis open-source systeem is. Er zijn dan ook veel bedrijven en ontwerpers actief bezig met het ontwikkelen van zogeheten “plug-ins”, dit zijn toepassingen die met WordPress geïntegreerd kunnen worden om extra functionaliteiten toe te voegen. Zo is er voor WordPress ook een plug-in beschikbaar die van je website een online shop maakt waarmee je extra inkomsten kunt genereren.

Magento webshop

Magento is één van de grootste en snelst groeiende e-commerce platformen ter wereld. Er is een enorm uitgebreid aanbod aan modules beschikbaar waardoor alle bouwstenen aanwezig zijn om úw perfecte webshop te creëren. Of we nu uitgaan van een standaard ontwerp of een geheel op maat gemaakte webshop, wij zorgen voor de ideale winkelervaring voor uw klanten. Uiteraard zorgen we er ook voor dat uw webwinkel voorzien wordt van een zogeheten “responsive” design wat betekent dat uw webshop visueel goed weergegeven wordt op zowel PC, tablet als mobiele telefoon.

Onze consulenten en ontwikkelaars hebben uitgebreide ervaring met de diverse e-commerce platforms en kunnen daarom uitstekend als sparringpartner dienen zodat we samen uw ambities m.b.t. online verkopen kunnen gaan realiseren.

Wilt u weten wat wij voor uw webshop kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!