Persoonlijk klantcontact: Nieuwsbrief

Wilt u uw klanten altijd op de hoogte houden van de relevante nieuws items in uw specifieke branche? En daarbij uw eigen ontwikkelingen, acties en aanbiedingen op een efficiënte manier onder uw klantencontacten en andere geïnteresseerde   partijen verspreiden? Met het nieuwsbrief pakket van Het Kan Beter Online kan dit, en meer!

Wij verzorgen voor u een gebruiksklare Mailchimp account! Mailchimp staat bekend als de oplossing bij uitstek voor het bijhouden van klantencontacten, of u nou net begint of al een grote lijst geïnteresseerden heeft! Door middel van een dubbele opt-in weet u zeker dat u volgens de regels speelt. Daarbij hebben nieuwsbrieven van Mailchimp over het algemeen het hoogst gemeten acceptatie / aankomst percentage van alle mailing services. Met een makkelijke interface en gebruiksvriendelijke integratie met andere services en uw website, heeft u er minder omkijken naar, en meer plezier van!

Uw Eigen Nieuwsbrief

Meer informatie?

Download hier onze PDF met extra informatie over de vele voordelen van een nieuwsbrief, de integratie met uw WordPress site, en de gratis extra services die wij aanbieden, zoals het maken van templates, mailing lists, en meer!

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op en bespreek de diverse mogelijkheden.