SEA – Google Adwords Campagne.
Zelf beheren of uitbesteden?

In Nederland is Google met afstand de meest gebruikte zoekmachine. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in het opzetten en beheren van SEA (zoekmachine adverteren) campagnes via Google Adwords. Of uw nu maandelijks een klein of groot budget heeft om te investeren in online adverteren, wij zijn in staat u een passend pakket aan te bieden.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ons een Adwords campagne in te laten stellen die u vervolgens zelf beheert. Alternatief kunt u er uiteraard ook voor kiezen het complete beheer van uw online advertenties aan ons over te dragen, wij zorgen dan voor een constante analyse en terugkoppeling van resultaten. U kunt zich dan concentreren op uw eigen bedrijfsvoering  terwijl wij zorgen voor een optimaal rendement van uw investering.

Google Adwords

Adwords oplossingen

U heeft de keuze gemaakt om actief online te gaan adverteren in zoekmachines maar vraagt zich af, hoe nu verder? U adverteert al via Adwords maar bent benieuwd of uw online advertenties tot een maximaal rendement leiden? U wilt vrijblijvend wat meer informatie ontvangen over wat adverteren via Adwords voor uw organisatie kan betekenen? Wij voorzien u op alle fronten graag van advies.

Onze consulenten zitten klaar om uw huidige situatie te analyseren en u van het juiste advies te voorzien. Zoekmachine adverteren via Adwords hoeft namelijk geen gigantisch budget te vereisen. Neem daarom eens vrijblijvend contact met ons op en bespreek de diverse mogelijkheden.