Geïnteresseerd in samenwerken?

Wij zijn Maarten Snels en Cornelis Verkuil, van Hetkanbeteronline.nl. Als snelgroeiende speler op het gebied van webdesign en –bouw voor het Midden en Kleinbedrijf werken wij graag samen met verschillende collega bedrijven op het gebied van Marketing & leadgeneratie en Design & afbouw.

Wij zijn actief in heel Nederland en specialiseren ons in online diensten en oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Websites, webshops, vindbaarheid, Adwords adverteren, hosting en beheer; alle diensten die het MKB bedrijf helpen hun bedrijf effectiever en beter te laten presteren met inzet van de online mogelijkheden die er zijn.

Door een uiterst succesvolle marketing aanpak en uitvoering en een unieke propositie beschikken wij over ruime aanwas aan leads en potentiële klanten. Om deze goed op te volgen zoeken wij professionele internet consultants / sales representatives met ervaring van het aanbieden van online diensten en services. Ook met collega bedrijven met overeenkomstige klanten, producten of diensten maken wij graag kennis om een samenwerkingsverband mee te verkennen.

Bent u geïnteresseerd in het samenwerken met hetkanbeteronline.nl? Dan maken we graag met u een afspraak. Wij zijn gevestigd in Lelystad en koffie staat klaar.

hkbo_team_600px

Wij zijn partner van:

Wordpress
Magento
Google Partner Badge
Bing