Webhosting, beheer, veiligheid en domeinnamen

Eén van onze speerpunten is het ontzorgen van onze relaties. Dit betekent onder andere dat we u ook graag de optie bieden om uw webhosting, beheer van uw site en registratie van domeinnamen bij ons onder te brengen. Dit heeft als voordeel dat u slechts met 1 partij te maken heeft en wij snel kunnen schakelen mocht er een probleem ontstaan met uw website of webshop. Op deze manier bent u dan dus niet afhankelijk van de reactiesnelheid van derde partijen.

Webhosting

Wanneer u besluit uw website / webshop door ons te laten ontwikkelen kunt u de hosting hiervan ook bij ons onderbrengen. We bieden diverse hosting pakketten, afhankelijk van uw persoonlijke behoefte en gecombineerd met de technische eisen die gesteld worden aan een optimale weergave en snelheid van uw site.

Beheer

Wanneer wij het beheer van uw website / webshop verzorgen bent u ervan verzekerd dat uw CMS altijd up-to-date is en voldoet aan de veiligheidseisen. Er wordt met regelmaat een update uitgebracht van WordPress en Magento maar in tegenstelling tot een OS zoals bijv. Windows 8 worden deze niet automatisch geïnstalleerd. Wij zorgen voor alle klanten die bij ons het beheer onderbrengen dat alle updates van het CMS en de plug-ins correct geïnstalleerd worden; hier heeft u dus geen omkijken naar.

Veiligheid

Bij online winkelen is het voor consumenten van belang dat ze zeker zijn van een veilige verbinding met de betreffende webwinkel bij de overdracht van gegevens. Als eigenaar van een webshop kunt u daarom kiezen om een zogeheten SSL certificaat te laten installeren wat zorgt voor het bekende “groene hangslot” wat je wel eens  voor een domeinnaam in de browser ziet staan. Een SSL certificaat wordt uitgegeven door een onafhankelijke instantie en zorgt voor een veilige verbinding tussen de browser en de webserver. Wij verzorgen voor u uiteraard graag het installeren van dit SSL certificaat waardoor u uw klanten een veilige winkelomgeving kunt bieden.

Neem voor meer informatie contact met ons op, ons support team en systeembeheer staat u graag te woord!

Zie hier ons bedrijfsfilmpje over Beheer en Hosting!