Een beknopte handleiding van WordPress.

Graag bieden wij onze klanten een full-service dienstverlening. Hier valt ook het aanbieden van een basishandleiding voor WordPress onder.

U kunt met deze handleiding  zelf eenvoudig kleine aanpassingen aan uw nieuwe website verrichten en het beheer van pagina’s, portfolio, berichten, video’s en afbeeldingen in eigen hand houden. U bent daardoor niet afhankelijk van een websitebouwer of designer, en u kunt zonder afhankelijk te zijn van anderen direct nieuwe content aan uw site toevoegen.

Mocht u toch behoefte hebben aan maatwerk en een handleiding willen die specifiek op uw website en situatie gericht is dan verzorgen wij dit graag voor u. Ook bieden wij korte WordPress cursussen zodat u of uw personeel alle kennis in huis heeft om uw website te onderhouden. Deze WordPress cursussen bieden wij bij ons op kantoor aan maar desgewenst ook op locatie.

 

Mocht u hier meer informatie over willen ontvangen neemt u dan contact met ons op via mail of telefoon. Wij zijn dagelijks op kantooruren bereikbaar via 036 – 2022050.

Download hieronder onze handleiding WordPress.

Download