VINDBAARHEID VAN UW WEBSITE VERBETEREN?

Als ondernemer bent u opzoek naar en wilt u een goede website welke voldoet aan uw eisen. Zo ook moet deze voldoen aan de ontwikkelingen van vandaag. Uw website moet scoren en meedoen met de beste website die er in uw branche zijn.

 • U wilt hoger in de ranking van Google staan?

 • U wilt meer bezoekers op uw website?

 • U wilt meer klanten?

 • U wilt meer omzet?

 • U wilt gewoon SEO?

hetkanbeteronline.nl Ondernemen Website

Resultaten

Hoger in de ranking van Google komen willen we allemaal als ondernemers. Als een klant opzoek is naar een product of dienst welke u aanbied wilt u bovenaan staan bij dit soort zoekopdrachten. Uw website heeft meer bezoekers nodig en u heeft meer leads en potentials nodig. U wil meer klanten en wil meer omzet genereren uit uw website. Wat u nodig heeft is SEO. Dit is een toepassing die er voor zorgt dat uw website beter gaat scoren.

SEO

“Search Engine Optimization” | Betere vindbaarheid op o.a. Google

Door middel van een SEO (Search Engine Optimization) behandeling krijgt uw site de juiste instellingen en invulling om optimaal geïndexeerd te worden door de Google zoekmachine.

Naar aanleiding van een zoekwoordenonderzoek waarbij gekeken wordt welke termen het populairst zijn onder uw doelgroep, vullen wij voor u uw site in met de juiste Meta informatie. Hierdoor heeft u alle controle over hoe u in Google verschijnt; een pakkende titel met een beschrijving die uitnodigt tot klikken. En natuurlijk, op een zo’n hoog mogelijke positie!

Daarnaast zijn er nog een tal van werkzaamheden die wij binnen een SEO-behandeling uitvoeren. Deze stemmen wij precies af om een behandeling op maat te geven. Wij stemmen graag samen af wat voor uw website nou het meest relevant is als het gaat om zoekwoorden. Wij houden dagelijks de laatste trends en regels bij die Google voorschrijft. Dit is erg belangrijk want door het hele jaar veranderen deze zaken, en moeten deze in het zoekwoordenonderzoek worden aangepast. Daarnaast is ook nieuwe content en berichten erg belangrijk. uw website moet als het waren leven. Deze diensten kunnen wij ook voor u leveren. Het schrijven van goede en relevante teksten is echt een vak!

SEO Search Engine Optimization

SEA

“Search Engine Advertising” | Adverteren op o.a. Google Adwords

Nog hoger in de Google zoeklijst belanden? Google biedt de mogelijkheid tot betaald adverteren. Wij kunnen voor u uw SEA campagne begeleiden door het beheer van uw Google Adwords account.

Wij adviseren in welke zoekwoorden u het beste op in kunt zetten, maken passende splashpagina’s voor uw advertenties, en houden het overzicht over uw lopende advertenties; waar deze worden getoond, hoe vaak, en natuurlijk uw Adwords budget niet overschrijdend!

Wat doen wij maandelijks voor u?

Search Engine Optimalisatie (SEO)

 • Zoekwoordenonderzoek. De basis van elke SEO actie; op welke (top 20) termen wordt veel gezocht door uw doelgroep? Deze kennis wordt gebruikt om uw site te optimaliseren zodat uw site verschijnt wanneer nar deze termen wordt gezocht.
 • Meta-Data Optimalisatie. Op basis van het zoekwoordenonderzoek passen wij op de pagina’s van uw site de beschrijvingen en titels zo aan dat deze belangrijke termen worden gebruikt. Ook de alt-tagging van afbeeldingen wordt hier behandeld, zodat ook uw afbeeldingen worden gevonden bij relevante zoekopdrachten in de Google Image search.
 • Site Structuur & Sitemap. Voor zowel Google als uw bezoekers is het belangrijk dat uw site een logische structuur heeft, met categorieën en subcategorieën die duidelijk aangeven waar op de site men hetgeen kan vinden waar ze naar zoeken. Dit is terug te zien in de Sitemap, en ondersteund de Rich Snippet: Breadcrumbs.
 • Rich Snippets. Rich Snippets vertellen Google in welke categorie uw site, en daarbij uw onderneming, valt. Bent u een winkeleigenaar of een online service aanbieder? Met Rich Snippets wordt hier verduidelijking in gegeven, en deze informatie wordt door Google gebruikt om u hoger in relevante zoekopdrachten te plaatsen.
 • Tagging Cloud. Niet al uw zoekwoorden kunnen direct verwerkt worden in uw content. Een tagging cloud (een verzameling aan woorden in de footer in uw site—hoe groter het woord, hoe belangrijker de term) is ideaal om uw pagina’s en eventuele blogberichten te gebruiken om mee te ranken in de Google zoekresultaten.

Conversie Optimalisatie

 • Calls to Action. Informatieverschaffing alleen zorgt er niet voor dat uw sitebezoekers uw klant worden. Een Call to Action spoort aan tot actie; bijvoorbeeld in uw slider of op uw pagina springt deze in het oog en zorgt er voor dat de overstap tot aankoop of contactmoment laagdrempeliger wordt.
 • Lead Call Buttons. Mobiel internet is populairder dan ooit. Wij voegen Lead Call Buttons aan de mobiele versie van uw site toe, zodat uw bezoekers u met 1 druk op het smartphone beeldscherm kunnen bellen, of de route naar uw locatie kunnen vinden.
 • Navigatie optimalisatie. Voortbordurend op het SEO onderdeel “Site structuur & Sitemap”, wij optimaliseren de manier waarop men door uw site heen navigeert. Uiteindelijk moet de site logisch en natuurgetrouw aanvoelen zodat uw bezoekers altijd kunnen vinden wat ze zoeken.
 • Keuzestress Verminderen. Een vreemd fenomeen; Als er teveel keuze wordt aangeboden haakt men toch soms af, omdat de keuzestress toe slaat. Mocht u veel aan te bieden hebben zorgen wij voor een her-categorisering die het aantal keuzes terug brengt naar een overzichtelijk aantal.
 • SSL. Als men geen vertrouwen heeft in uw site’s legitimiteit, kan dit men er van weerhouden over te gaan tot contactmoment of aankoop. Een SSL certificaat geeft uw site een HTTPS:// adres, oftewel een ‘secure protocol’. De groene https:// in de adresbalk draagt bij aan het gevoel van veiligheid en legitimiteit; niet alleen uw gebruikers, maar ook Google geeft hier meerwaarde aan.

 

Belangrijk om te weten

Om een goede inschatting te kunnen maken of het introductiepakket wat wij momenteel aanbieden iets voor uw website is is het belangrijk samen uw wensen en website door te nemen. Hoe groter de website, hoe meer diensten, hoe meer producten, u aanbied op uw website des te meer werkzaamheden zullen er maandelijks moeten worden uitgevoerd. U kunt samen met een account manager overleggen wat in uw geval de beste keuze is.

Bent u geïnteresseerd in Internetmarketing?

Wilt u liever eerst uitproberen voordat u aanschaft?

Het Kan Beter Online begrijpt dit als geen ander! Vraag daarom nu gratis en geheel
vrijblijvend een demo op basis van onze kennis en ervaring en úw wensen aan.