Hosting en beheer, web-veiligheid & domeinnaam registratie

Eén van onze speerpunten is het ontzorgen van onze relaties. Dit betekent onder andere dat we u ook graag de optie bieden om uw web hosting en beheer van uw site, en de registratie van domeinnamen, bij ons onder te brengen. Dit heeft als voordeel dat u slechts met 1 partij te maken heeft en wij snel kunnen schakelen mocht er een probleem ontstaan met uw website of webshop. Op deze manier bent u dan dus niet afhankelijk van de reactiesnelheid van derde partijen.

Webhosting, Hosting en Beheer

Wanneer u besluit uw website / webshop door ons te laten ontwikkelen kunt u de hosting hiervan ook bij ons onderbrengen. We bieden diverse hosting pakketten, afhankelijk van uw persoonlijke behoefte en gecombineerd met de technische eisen die gesteld worden aan een optimale weergave en snelheid van uw site. Voor de snelste en meest efficiënte hulp bij problemen, vragen of aanpassingen raden wij aan Hosting en Beheer samen aan te schaffen. Onze servers bij Secure Hoster en bij Trans IP  zijn een van de beste en meest betrouwbaarste van Nederland. Wij kunnen lezen en schrijven met deze partijen en werken al jaren samen waardoor wij een stevige en professionele relatie hebben opgebouwd.

Beheer, Hosting en Beheer

Wanneer wij het beheer van uw website en/of webshop verzorgen bent u ervan verzekerd dat uw CMS altijd up-to-date is en voldoet aan de veiligheidseisen. Er wordt met regelmaat een update uitgebracht van WordPress en Magento maar in tegenstelling tot een OS zoals bijv. Windows 8 worden deze niet automatisch geïnstalleerd.

Wij zorgen voor alle klanten die bij ons het beheer onderbrengen dat alle updates van het CMS en de plug-ins correct geïnstalleerd worden; hier heeft u dus geen omkijken naar.

Bedrijfsfilmpje

Hosting en Beheer, Web Veiligheid & Domeinnamen

Veiligheid, Hosting en Beheer

Bij online winkelen is het voor consumenten van belang dat ze zeker zijn van een veilige verbinding met de betreffende webwinkel bij de overdracht van gegevens. Als eigenaar van een webshop kunt u daarom kiezen om een zogeheten SSL certificaat te laten installeren wat zorgt voor het bekende “groene hangslot” wat je wel eens  voor een domeinnaam in de browser ziet staan. Een SSL certificaat wordt uitgegeven door een onafhankelijke instantie en zorgt voor een veilige verbinding tussen de browser en de webserver. Wij verzorgen voor u uiteraard graag het installeren van dit SSL certificaat waardoor u uw klanten een veilige winkelomgeving kunt bieden.

Meer informatie?