Vindbaarheid van uw website verbeteren of de Hosting en Beheer uitbesteden? Wilt u Adverteren?

Eén van de meest gehoorde opmerkingen van onze klanten is dat ze de “vindbaarheid” van hun website in zoekmachines zoals Google belangrijk vinden. Want uw website is niet alleen het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie maar u wilt natuurlijk ook graag dat mensen uw site kunnen vinden zodat u uw producten of dienstverlening onder de aandacht kunt brengen.

Het optimaliseren van uw website zodat deze goed gevonden wordt is dan ook een serieus aandachtspunt.

Aanvullende Diensten

HetKanBeterOnline.nl biedt u diverse aanvullende diensten om te zorgen dat uw website geoptimaliseerd wordt en voldoet aan de eisen die door zoekmachines gesteld worden. Hierbij kunt u denken aan Hosting en Beheer. Ook de vindbaarheid van uw website is een onze diensten. Dit doen wij door het aanbieden van een aantal SEO pakketten waaruit u een selectie kunt maken. Door te adverteren in zoekmachines (SEA) is het mogelijk nog beter gevonden te worden op onderwerpen die voor u belangrijk zijn.

Social Media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Dit zijn de plekken waar veel van uw potentiële klanten zich tegenwoordig bevinden. Samen met ons kunt u een juiste strategie bepalen om van deze netwerken een constante aanvoer van nieuwe klanten te maken.

Hieronder kunt u een overzicht van de verschillende aanvullende diensten vinden.

 

Kijk hier voor de verschillende diensten:

Hosting en Beheer

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Webshops

– Uw Eigen Nieuwsbrief

Social Media Strategie

Geanimeerde Bedrijfsvideo’s

Neem voor meer informatie over een van onze aanvullende diensten contact met ons op, onze consulenten bespreken graag de diverse opties met u!

Naast de bovenstaande diverse pakketten bieden we ook verschillende mogelijkheden voor een moderne responsive website aan, zodat uw website altijd optimaal zichtbaar en vindbaar is op alle apparaten. Meer informatie..